Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Clinics

Clinics

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfs-/schooluitje? Bij Skadi kunt u terecht voor een leuke roeiclinic met uw bedrijf, school of grote groep (20 of meer). De clinic zal bestaan uit een middagvullend programma waarbij u door coaches begeleid wordt en nader kennis zult maken met de roeisport en onze studentenroeivereniging. U zult allereerst een rondleiding door ons gebouw krijgen, daarna zult u plaatsnemen op de ergometer (indoor roeiapparaat) om de basistechniek van het roeien te leren. Daarna zult u eigenhandig met uw collega’s een boot in het water leggen, dit is belangrijk om het materiaal te leren kennen. Er zal geroeid worden op het Noorderkanaal en na een uurtje op het water kunnen we afsluiten met wedstrijdjes tussen de verschillende ploegen.

Tijdens de clinic zelf zal naast plezier de focus op het samenwerken met uw bootgenoten liggen. Roeien is namelijk dé sport bij uitstek om de synergie te verbeteren, hierin staat teamverband en teamgevoel centraal.

Naast alleen roeien is het ook mogelijk om de clinic uit te breiden met een heerlijke lunch vooraf, een borrel, een BBQ of een volledig verzorgd diner achteraf. Op aanvraag is het mogelijk om een presentatie te krijgen van een van de olympische toproeiers van Skadi. De maximale capaciteit voor een roeiclinic bedraagt 60 personen.