Kom roeien bij Skadi!

Was je tijdens de Eurekaweek niet in staat om jezelf in te schrijven? Schrijf je dan in tijdens het na-inschrijfmoment op vrijdag 30 Augustus! Je kan je inschrijven van 15:00-20:00 op Skadi, Noorderkanaalweg 20-22.

Roeien is een échte studentensport. De meeste studenten die bij Skadi lid worden hebben nog nooit eerder geroeid, waardoor bijna iedereen op hetzelfde niveau start. Het is een sport waarbij je snel door kunt stromen naar de top, mocht je hier ambities voor hebben. Maar ook als je geen topsportambitie hebt, heeft Skadi veel te bieden. Ben jij, net als wij, enorm enthousiast geworden over roeien? Ben jij diegene die het onderste uit de kan wil halen tijdens zijn studententijd? Degene die wil blijven sporten, maar ook de gezelligheid van een studentenvereniging zoekt? Dan is Skadi de plek voor jou!

Skadi telt twee inschrijfmomenten gedurende het jaar: het ene inschrijfmoment vindt plaats in april tijdens de HIP-dag, het andere inschrijfmoment is tijdens de gehele Eurekaweek in augustus.

Wees een Winnaar!