Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Kom roeien bij Skadi!

Roeien is een échte studentensport. De meeste studenten die bij Skadi lid worden hebben nog nooit eerder geroeid, waardoor bijna iedereen op hetzelfde niveau start. Het is een sport waarbij je snel door kunt stromen naar de top, mocht je hier ambities voor hebben. Maar ook als je geen topsportambitie hebt, heeft Skadi veel te bieden. Ben jij, net als wij, enorm enthousiast geworden over roeien? Ben jij diegene die het onderste uit de kan wil halen tijdens zijn studententijd? Degene die wil blijven sporten, maar ook de gezelligheid van een studentenvereniging zoekt? Dan is Skadi de plek voor jou!

Skadi telt twee inschrijfmomenten gedurende het jaar: het ene inschrijfmoment vindt plaats in april tijdens de HIP-dag, het andere inschrijfmoment is tijdens de gehele Eurekaweek in augustus.

Inschrijven in april voor de Halfjaarlijkse Introductie Periode?

Kom op donderdag 18 april langs op Skadi tijdens de HIP-dag! Vanaf 16:00 is ons terrein open en kun je alles te weten komen over de Halfjaarlijkse Introductie Periode. Je kunt hier gelijk je eerste roeihalen maken en mee eten met de BBQ. Mocht je op 18 april verhinderd zijn, maar wil je je wel inschrijven, stuur dan een mail naar cln.[antispam].@skadi.nl.

Inschrijven tijdens de Eurekaweek?

Dit jaar zal de Eurekaweek van 19 tot 22 augustus plaatsvinden. Tijdens deze week heten wij jou van harte welkom om je in te komen schrijven bij één van de locaties waar wij te vinden zijn. Voor het programma, klik hier.

 

Wees een Winnaar!